Waltzing_together_statue‘Relatiile nu esueaza datorita motivelor presupuse de ambii parteneri. Acelea sunt doar suprafata problemei.’ ~Franz Ruppert

Realitatea este ca fiecare dintre noi purtam inconstient loialitati puternice fata de parintii si bunicii nostri, fata de usurinta sau dimpotriva, de dificultatea cu care ei au trait iubirea si relatia de cuplu.

Felul in care ne raportam la propriii parinti odata ajunsi adulti spune, de asemenea, foarte multe despre disponibilitatea noastra reala pentru o relatie de cuplu armonioasa.

Procesul de asumare a dificultatilor/ incurcaturilor cu care fiecare dintre noi intram in relatia de cuplu nu este unul facil si nimeni nu face exceptie de la aceste “mosteniri”. Asumarea presupune un travaliu de lucru cu sine, de auto-cunoastere si acceptare. De constientizare a bagajului personal care tot timpul ne va conduce inconstient catre persoane cu bagaj complementar cu al nostru.

‘Oricine doreste sa isi imbunatateasca relatia de cuplu sau sa se „vindece” trebuie sa fie pregatit in primul rand sa se uite la sine si sa se confrunte cu propriile incurcaturi sistemice.’ ~F. Ruppert

Te invit sa exploram impreuna, cu ajutorul constelatiilor sistemice, dificultatile pe care tu le aduci in interactiunea cu partenera/ partenerul tau, ceea ce te impiedica sa ai sau sa ramai intr-o relatie de cuplu armonioasa si ce ai de facut pentru a te elibera de aceste pattern-uri.

Data desfasurarii: sambata, 28 Feb., orele 09.30-18.00. Vom avea o pauza de pranz si pauze de cafea.

Adresa completa va fi comunicata participantilor.

Inscrierea se face via e-mail (lorena.mardale@gmail.com) sau tel (0723468059) si implica plata unui avans pentru asigurarea locului (avansul nu este returnabil in cazul in care va razganditi sau nu mai puteti participa, insa altcineva trimis in locul dumneavoastra va fi la fel de binevenit).

Va astept cu drag!