Tags

IMG_215131251492102‘Pana cand nu iti vei face inconstientul constient, acesta iti va guverna viata si il vei numi destin’ ~ C. G. Jung.

Avem de multe ori iluzia ca daca alegem sa ignoram, sa nu adresam sau sa nu privim catre ceva ce ne produce disconfort (dinauntrul sau din afara noastra), acel lucru nu ne poate afecta. 

Adevarul este ca tot ceea ce respingem din interiorul nostru, mai mult sau mai putin constient, va deveni chiar decorul in care ne vom desfasura viata, cautand motive si vinovati in afara noastra si neintelegand de ce ni se intampla sau de ce nu putem schimba ceea ce ni se intampla.

Va invit la un nou atelier de constelatii sistemice pentru a pune aceasta metoda in sprijinul gasirii unei raportari mai sanatoase fata de propria persoana, pentru a putea avea relatii armonioase cu ceilalti si a ne putea bucura de viata.

Metoda constelatiilor este o forma de terapie de grup, in care, prin intermediul reprezentantilor, vom da concretete continuturilor psihice inconstiente si diferitelor parti ale eului care nu se afla in armonie pentru a le putea integra si readuce in echilibru.

Vom folosi metoda constelatiei ca pe o intalnire cu sinele profund, o revelare palpabila a propriilor dinamici inconstiente care ne alimenteaza suferinta psihica si ne impiedica sa ne imbratisam propria fiinta in integralitatea ei.

Workshopul are o tematica orientativa. Fiecare persoana care participa are libertatea de a lucra ce tema doreste.

Data:
Sambata 23 mai, intre orele 10-18 (vom avea o pauza de pranz si pauze de cafea/gustari).

Adresa completa va fi comunicata participantilor.

Inscrierea se face via e-mail (lorena.mardale@gmail.com) si implica plata unui avans pentru asigurarea locului (avansul nu este returnabil in cazul in care va razganditi sau nu mai puteti participa, insa altcineva trimis in locul dumneavoastra va fi la fel de binevenit).

Mai multe detalii despre metoda constelatiilor: https://lumeasofiei.com/specializari/constelatii-familiale/

Va astept cu drag,
psih. Psihoterapeut Lorena Sofia Mardale

Advertisement