Tags

11889971_863329227070173_1182635591608137228_o‘La nivelul sufletului, oamenii sunt fiinte multigenerationale. De regula, o tulburare emotionala si psihica apare in contextul mai multor generatii. Ranile traumatice se continua ca o incapacitate a parintilor de a relationa cu copiii lor, ceea ce duce la tulburari de atasament, iar acestea, la randul lor, ameninta dezvoltarea unei structuri de personalitate stabile si creste riscul unor noi rani traumatice. O constelatie familiala poate pune in evidenta aceasta inlantuire de traumatisme, tulburari de atasament si incurcaturi relationale in intreaga lor complexitate multigenerationala. Identificarea si recunoasterea acestor contexte ajuta la intelegerea mai buna a cauzelor principale ale tulburarilor psihice.’ ~Franz Ruppert.

Intr-o constelatie familiala continuturile psihice inconstiente si diferite parti ale eului capata concretete prin intermediul reprezentantilor. Aceasta face ca a lucra o constelatie sa fie ca o intalnire cu sinele profund, o revelare palpabila a propriilor dinamici inconstiente care ne alimenteaza suferinta psihica.

Va invit sa privim impreuna cu ajutorul metodei constelatiei la ceea ce ne impiedica sa fim in armonie cu noi insine, cu lumea si viata.

Data:
Sambata, 29 august, intre orele 10-18 (vom avea o pauza de pranz si pauze de cafea/ gustari).

Cost:
– 150 lei pentru cei ce lucreaza propria constelatie
– 100 lei pentru cei ce fac parte din grupul de suport

Adresa completa va fi comunicata participantilor.

Inscrierea se face via e-mail (lorena.mardale@gmail.com) sau tel (0723468059) si implica plata unui avans pentru asigurarea locului (avansul nu este returnabil in cazul in care va razganditi sau nu mai puteti participa, insa altcineva trimis in locul dumneavoastra va fi la fel de binevenit).

Mai multe detalii despre pregatirea mea si despre metoda constelatiilor gasiti aici: https://lumeasofiei.com/specializari/constelatii-familiale/

Va astept cu drag,
psih. Psihoterapeut Lorena Sofia Mardale