Nimeni din afara noastra nu ne va trata niciodata mai bine decat suntem capabili sau dispusi sa ne tratam noi insine.

Raportarea pe care o avem vis-a-vis de propria persoana este ceea ce determina locul si rolul nostru in lume si in viata.

Multe din persoanele cu care lucrez in cabinet se priveaza de o iubire si o grija de sine autentica, aceasta fiind o sursa a dezechilibrelor pe care persoana le permite in propria viata, in relatia cu ceilalti (cel mai vizibil in relatiile de cuplu) si cu lumea in general.

Iubirea de sine este ceva invatam si replicam din relatia noastra cu propriii parinti, din felul in care iubirea lor a venit spre noi, pastrand adesea aceleasi conditionari interiorizate amplificate.

Daca ne-am simtit iubiti doar atunci cand am obtinut rezultate deosebite sau atunci cand am fost “ascultatori”, s-ar putea ca, mai tarziu, singurul mod in care putem sa ne simtim bine cu noi insine sa fie acela de a “face”. Ceea ce se traduce inconstient in credinta ca suntem demni de iubirea celorlati si a noastra nu prin tot ceea ce suntem, cu bune si rele, ci prin ceea ce facem. Cu alte cuvinte, sa ne iubim noi insine in mod conditionat.

Iubirea de sine sanatoasa este posibila doar atunci cand putem privi cu adevarat la noi, cu toate suferintele mai mari sau mai mici, cu tot ce dorim sa schimbam/ imbunatatim, putand totodata sa simtim compasiune, bunavointa si grija pentru noi insine.

Este adesea ceva ce majoritatea oamenilor gasesc a fi foarte dificil, cu adevarat strain si adesea straniu. Ca si cum nu ar intra in atributiile noastre ale fiecaruia sa ne purtam noua pretuire si grija.

Va invit cu drag la un nou atelier de constelatii familiale pentru a pune aceasta metoda in sprijinul gasirii unei raportari sanatoase si pline de acceptare fata de propria persoana pentru a ne da voie sa ne bucuram cu adevarat de viata, sa ne permitem sa avem succes si implinire.

Prin intermediul reprezentantilor, vom da concretete continuturilor psihice inconstiente si diferitelor parti ale eului care nu se afla in armonie pentru a le putea integra si readuce in echilibru.

Vom folosi metoda constelatiilor ca pe o intalnire cu sinele profund, o revelare palpabila a propriilor dinamici inconstiente care ne alimenteaza suferinta psihica si ne impiedica sa ne imbratisam propria fiinta in integralitatea ei.

Workshopul are o tematica orientativa. Fiecare persoana care participa are libertatea de a lucra ce orice tema doreste, indiferent daca are sau nu legatura cu tematica propusa.

Data:
Sambata 28 martie, intre orele 10-18 (vom avea o pauza de pranz si pauze de cafea).

Cost:
– 150 lei pentru cei ce lucreaza propria constelatie
– 100 lei pentru cei ce fac parte din grupul de suport

Adresa completa va fi comunicata participantilor.

Inscrierea se face via e-mail (lorena.mardale@gmail.com) sau tel (0723468059) si implica plata unui avans pentru asigurarea locului (avansul nu este returnabil in cazul in care va razganditi sau nu mai puteti participa, insa altcineva trimis in locul dumneavoastra va fi la fel de binevenit).

Mai multe detalii despre metoda constelatiilor gasiti aici.

Va astept si pe pagina de Facebook a evenimentului.