slide_two_puzzle_pieces_coming_together_small-949x371Ti s-a intamplat vreodata sa simti ca te-ai pierdut pe tine sau ca o parte din tine a ramas in urma, undeva pe drumul vietii?

A fost bucuria, curajul, increderea in tine, in ceilalti, in viata? Sau poate speranta?

Daca te-ai intoarce pe firul vietii tale, in ce moment te-ai duce? Ce anume ai re-aduce cu tine? Ce anume ai schimba? Si, mai important, ce poti face acum in legatura cu asta. avand in vedere ca atunci lucrurile s-au intamplat asa cum s-au intamplat?

Fiecare din noi are resurse blocate in anumite experiente din trecutul nostru sau al sistemului de familie din care provenim.

Uneori constientizam, alteori nu, ci simtim doar ca ceva ne lipseste sau nu functioneaza, nu curge natural in viata noastra.

Te invit la explorare interioara pentru regasirea resurselor personale cu ajutorul metodei constelatiilor sistemice. Pentru a privi spre trecut cu responsabilitate pentru prezent si viitor.

Metoda constelatiilor sistemice este o forma profunda de lucru cu ajutorul grupului care ne ajuta sa vedem o imagine de ansamblu a elementelor care ne influenteaza in ceea ce traim si simtim pentru a putea gasi o raportare noua si coerenta cu noi in integralitatea noastra.

Cum se lucreaza

Persoana care doreste sa lucreze o problema cu care se confrunta (fie ca tine de dificultati de relationare, o problema profesionala, o suferinta fizica sau emotionala sau pur si simplu o situatie care ii apare in mod repetitiv in viata de zi de zi) este invitata de catre facilitator sa spuna cateva lucruri despre problema respectiva; este intrebata apoi despre evenimente semnificative de pe parcursul vietii, fapte importante care i-au marcat destinul propriu sau al familiei de origine.

Impreuna cu facilitatorul, persoana va formula o intentie de lucru, ce anume si-ar dori sa obtina ca urmare a lucrului in constelatie, dupa care va alege din randul grupului de suport reprezentati pentru anumite persoane sau concepte care au legatura cu problematica respectiva.

Reprezentantii vor fi pozitionati intuitiv in spatiu de catre client si intre acestia vor aparea anumite dinamici ce vor scoate la suprafata informatii relevante privind problematica persoanei care lucreaza. Cu ajutorul facilitatorului se vor crea acele miscari si schimburi intre membrii constelatiei care sa produca un pas catre vindecare, sa restabileasca echilibrul si sa aduca armonia.

Data desfasurarii: sambata, 31 ian., orele 09.30-19.00 (in functie de numarul de participanti). Vom avea o pauza de pranz si pauze de cafea.

Costul participarii este de 150 lei si implica plata unui avans pentru asigurarea locului (avansul nu este returnabil in cazul in care va razganditi sau nu mai puteti participa, insa altcineva trimis in locul dumneavoastra va fi la fel de binevenit).

Pentru inscrieri va stau la dispozitie la nr. de tel 0723468059 sau e-mail lorena.mardale@gmail.com (anuntarea participarii pe Facebook necesita confirmarea suplimentara prin una din variantele mentionate – e-mail/ telefon).

Adresa completa va fi comunicata participantilor.

Va astept cu drag!