1505640_731267596892594_180835554_nPurtam in noi fragmente mai constiente si mai putin constiente din cei ce au fost inaintea noastra si din povestile lor de viata – ale parintilor, bunicilor, strabunicilor nostri.

Uneori sunt parti din noi ce par a fi opuse si impacarea lor ne solicita multa energie sau ne epuizeaza. Uneori simtim presiunea interioara de a le plati tribut unora dintre ele in detrimentul celorlalte.
Cand facem asta de fapt uitam sau nu suntem in contact cu faptul ca suntem mai mult decat suma partilor care ne compun.

Odata ce devenim constienti de aceste elemente ce se manifesta inauntrul nostru, devine posibila integrarea lor, dobandirea sentimentului de identitate si libertate interioara.

Metoda constelatiilor sistemice este o forma profunda de lucru cu ajutorul grupului care ne ajuta sa vedem o imagine de ansamblu a elementelor care ne influenteaza in ceea ce traim si simtim pentru a putea gasi o raportare noua si coerenta cu noi in integralitatea noastra.

Cum se lucreaza

Persoana care doreste sa lucreze o problema cu care se confrunta (fie ca tine de dificultati de relationare, o problema profesionala, o suferinta fizica sau emotionala sau pur si simplu o situatie care ii apare in mod repetitiv in viata de zi de zi) este invitata de catre facilitator sa spuna cateva lucruri despre problema respectiva; este intrebata apoi despre evenimente semnificative de pe parcursul vietii, fapte importante care i-au marcat destinul propriu sau al familiei de origine.

Impreuna cu facilitatorul, persoana va formula o intentie de lucru, ce anume si-ar dori sa obtina ca urmare a lucrului in constelatie, dupa care va alege din randul grupului de suport reprezentati pentru anumite persoane sau concepte care au legatura cu problematica respectiva.

Reprezentantii vor fi pozitionati intuitiv in spatiu de catre client si intre acestia vor aparea anumite dinamici ce vor scoate la suprafata informatii relevante privind problematica persoanei care lucreaza. Cu ajutorul facilitatorului se vor crea acele miscari si schimburi intre membrii constelatiei care sa produca un pas catre vindecare, sa restabileasca echilibrul si sa aduca armonia.

Va astept cu drag!

Data desfasurarii: 13 dec., orele 10-19 (in functie de numarul de participanti). Vom avea o pauza de pranz si pauze de cafea.

Pentru inscrieri va stau la dispozitie la nr. de tel 0723468059 sau e-mail lorena.mardale@gmail.com (anuntarea participarii pe Facebook necesita confirmarea suplimentara prin una din variantele mentionate – e-mail/ telefon).

Costul participarii este de 150 lei si implica plata unui avans pentru asigurarea locului (avansul nu este returnabil in cazul in care va razganditi sau nu mai puteti participa, insa altcineva trimis in locul dumneavoastra va fi la fel de binevenit).

Adresa completa va fi comunicata participantilor.