Tags

, , ,

afraid

Este un workshop care incepe cu o intrebare in avans:

‘Ce ai face daca nu ti-ar fi frica?’

Frica de tine, de parti din tine pe care iti este teama sa le manifesti sau poate chiar sa le recunosti pentru ca ti-ai construit inconstient mecanisme atat de sofisticate pentru a le ascunde chiar si de tine.

Frica de ceilalti, de judecata, de respingere, de singuratate si esec, carora le platesti tribut ramanand in locuri ‘caldute’, in joburi care nu te provoaca, in relatii in care nu mai simti sa fii sau nu mai cresti.

Frica de viata, de boala, de moarte, care se traiesc una prin cealalta.

Intrebarea poate ramane o simpla intrebare care trece pe langa tine pentru ca esti unul din putinii oameni (!) care nu au frici defel. Sau vei merge mai departe si iti vei oferi si un raspuns la intrebarea ‘ce ai face in absenta fricii’. Sau mai multe raspunsuri, cu atat mai bine!

Daca vrei sa mai faci inca un pas spre constientizarea sursei fricii tale, spre depasirea ei si gasirea solutiilor pentru cum sa procedezi pentru a face ce ti-ai oferit ca raspuns, ai ocazia in acest workshop.

Cand venim pe lume nu suntem nici pe departe ‘tabula rasa’. Purtam in noi istoria familiei noastre, a poporului din care facem parte si informatii transmise filogenetic de la inceputul vietii pe Pamant. Dintre alegerile comportamentele si sentimentele noastre, mult mai multe au la baza cauze inconstiente decat cauze constiente.

Metoda constelatiilor sistemice reuseste sa ne puna cu blandete fata in fata cu acele cauzalitati inconstiente care ne alimenteaza blocajele si fricile din viata noastra de zi cu zi pentru a putea deschide o cale noua catre resurse, rezolvare si integrare, indiferent ca ele isi au originea in istoria noastra de viata, a parintilor sau mai in urma, a stramosilor nostri.

Te astept cu drag!

Pentru inscrieri iti stau la dispozitie la nr. de tel 0723468059 sau e-mail lorena.mardale@gmail.com (anuntarea participarii in cadrul event-ului de pe Facebook necesita confirmare prin una din variantele mentionate – e-mail/ telefon).

Costul participarii este de 150 lei si implica plata unui avans pentru asigurarea locului (avansul nu este returnabil in cazul in care te razgandesti, insa poti trimite pe altcineva in locul tau).

Data desfasurarii: sambata, 30 august, 09.30-18.30.
Vom avea pauze de cafea si o pauza mai mare de pranz.

Te astept si pe pagina de Facebook a workshopului.

Sursa foto