Parallel_Universe_Desktop_by_VisionGfx

Fiecare dintre noi are cu siguranta o tolba cu „trecut” dupa care tanjeste. Un om pe care l-am iubit dar nu mai este (prezent), o relatie care a fost, un moment in care am avut succes, am „stralucit”, un loc minunat in care am petrecut clipe magice.

Si toate astea ne vin tot timpul in minte atunci cand nu vrem sa fim in locul/ momentul in care suntem acum.

Daca poti face ceva, daca te poti duce acolo din nou (desi stim si viata ne tot invata ca ceva ce a intrat odata in tolba cu eticheta „trecut”, acolo va ramane, iar daca incercam sa resuscitam, reusim in fapt doar sa strivim o comoara pe care o aveam din dorinta de a o avea din nou), dar daca poti, fa-o.

Iar daca nu, iti propun un exercitiu: imagineaza-ti ca o parte din tine a ramas acolo, cu acea persoana/ in acel loc/ in acea experienta. Ca exista un univers paralel in care esti inca acolo si bucuria continua pe ‚repeat’.

Dar viata este dinamica, evolutia presupune sa continuam sa ‘ne miscam’. De-aia ramane doar cate o particica din noi, pentru ca restul sa plece in cautare de alte si alte momente si locuri si oameni frumosi.

Asa ca, data viitoare cand plangi dupa ceva, aminteste-ti ca poate o particica din tine este inca acolo si va ramane pentru totdeauna sa se bucure. Si cu ce ti-a ramas (din fericire suntem alcatuiti din asa multe particele, incat nu riscam sa ne trezim schiopatand…), ai grija sa te plantezi in cat mai multe locuri si clipe cu fericire.

Si nici nu e chiar atat de imposibil ca lucrurile sa stea asa, nu crezi?